Om Mig

Startade den här bloggen för att skriva om mitt stora intresse, hästar. I den här bloggen kommer du att få läsa om allt som har med hästar att göra, äger själv ett svensk halvblod, som jag spenderar mycket tid med. Du kommer också att få läsa om mina erfarenheter när det gäller att vara hästägare samt om nya hästprodukter ute på maknaden. Gillar att spendera sommaren på ridläger och kommer också att skriva en hel del om det.

Annat då? Jag är till utbildningen barnskötare och har i flera års tid jobbat på daghem. Lever tillsammans med min pojkvän och en hund. Intresset för hästar har jag haft sedan jag var litet barn och har gått i ridskola och umgåtts med hästar så länge jag minns.

Om Mig

Intressen

Jag är en person med tusen järn i elden och håller på fritiden också på med andra saker än hästar. Går en gång i veckan på keramikkurs som jag älskar. Tycker om att göra något med händerna och keramiken och leran är ett alldeles speciellt material som jag tycker väldigt mycket om. Försöker även gå på pilates minst en gång i veckan.

Drömmar

En av mina drömmar är att själv någon dag vara ägare till en ridskola. Drömmar måste man ha för att ha något att se fram emot. Drömmar behöver inte alltid förverkligas men det är viktigt att man har ett goal i livet. Och ett av dem är för mig att ha en liten egen ridskola.

Om Mig

Äger alltså själv en häst, sedan ca fem år tillbaka och jag bor ute på landet i södra Sverige. Har förutom huset jag bor i, några extra uthus som skulle passa perfekt till stall. Även området kring mig är slät gräsmark och när jag flyttade hit såg jag genast att det skulle lämpa sig perfekt till hagar åt min häst och kanske några till. Har nu börjat tänka lite närmare på saken och tror minsann att jag skall försöka bli egenföretagare och grunda en ridskola. Och har en pojkvän som stöttar mig och tycker att jag skall följa mina drömmar….

Har talat om saken med en av mina bästa vänner som även hon har en häst och gillar min idé. Hon föreslog att hon skulle till en början kunna ha sin häst i mitt stall mot att jag skulle få använda den som ridskolehäst – superbra ide. Det betyder att jag smått skulle kunna starta det hela med två hästar och så småningom skaffa några till

Det var lite om mig och mina tankar. Hoppas att du skall trivas på min blogg!