Spel på hästar – Är det värt det?

Det är många som aldrig någonsin spelat på hästar, det vill säga satsat pengar på hästsporten. Att spela på travbanor är ett verkligt roligt tidsfördriv och det erbjuder en synnerligen kvalitativ spänning. Man kan vara med i olika travtävlingar men som spelobjekt kan det även finnas internationella trav- och galopptävlingar eller någon hopptävling. När du spelar på dessa behöver du egentligen inte veta något om hästar, om kuskarna eller om banornas kurvor. Du kan välja att spela på plats eller använda dig av internet eller enkelt spela på din mobil. Vill du inte spela på hästar finns bra sidor för att hitta andra spel att spela på online, såsom sanningenomcasinon.se.

Spel på hästar - Är det värt det?

Tur eller inte

Alla hästar som deltar får ett nummer och många spelare väljer att satsa på ett speciellt nummer, till exempel sitt eget turnummer. Andra gillar att satsa på hästar med speciella namn. Visst kan man vinna på turen men det bästa resultatet får du om du studerar startlistan och genom att jämföra hästarna med varandra. Hästarnas vinstchanser och spelprocenter berättar för dig hurudana möjligheter till vinst deltagarna har.

Kunskap ger vinst

När man spelar på trav är det inte alltid så lätt att vinna pengar. Här är det inte alltid turen som avgör utan du kommer till ett bättre resultat ifall du har lite fakta om hästen och kusken. Det gäller att studera ut hur hästen tidigare klarat sig i travtävlingar och det är sällan slumpen som avgör vilken häst som vinner ett speciellt lopp. För att kamma hem storvinster är det nog de som lagt mest tid på forskandet som snor hem dem.

Det gäller ju att satsa på den hästen man tror att kommer att placera sig bäst i loppet. Och för att få en större vinstpott lönar det sig att satsa på en häst som ingen annan tror på. Det är ingen lätt uppgift men om du lyckas i det har du verkligen läst på detta med travsport. Och när du vinner kan du vinna stort. Det största och populäraste loppet är V75 där man gissar rätt vinnarhästen i sju lopp. Snabbspelet HarryBoy är även en stor favorit, speciellt bland dem som inte spelar regelbundet på hästar.

I Sverige är faktiskt V75 det största sportspelet och det näst populäraste spelet efter spel i myntautomater.