Nytt år och nya utmaningar

Riktigt just tar detta fina år slut och jag har funderat rätt så mycket på vad jag skall göra under det kommande året när det gäller mitt intresse till hästar och framför allt min egen kära häst. Fast jag hållit på med hästar sedan jag var liten, har jag egentligen varit den som mest gillar att vara med min häst, har aldrig varit så förtjust att till exempel delta i hopptävlingar och sådant. Gillar ju såklart att åka runt till tävlingar och se när andra tävlar men att själv delta är nog inte min grej. Har i alla fall tänkt ta tjuren vid hornen och anmäla mig till en hopptävling som kommer att ordnas i vår grannstad.

Nu är det dags

Nytt år och nya utmaningarHar redan i flera års tidet hoppat 110 cm hinder och är ganska duktig på det så jag har fått för mig att bevisa för mig själv att jag kanske kunde gilla att tävla med Bella. Det får bära eller brista, klarar vi oss inte så gör det inget, vi har i alla fall deltagit och gjort vårt bästa. Kommer nog att vara jätte närvös . Har även andra planer inför det kommande året. Jag har under flera år deltagit i olika sorters ridläger och en sak som jag drömt om sedan länge är att få dra ett ridläger för vuxna.

Det blir en sommar på läger

I sommar skall den drömmen gå i uppfylllse när jag skall dra , inte bara ett eget läger, utan fyra, för vuxna. Alla kommer att ha sina egna hästar med sig och det kommer att bli så fint. Har några medledare såklart men annars är det jag som planerar allt och det är så kul. Vi kommer att få hålla till på ett mysigt och fint stall men stora hagar runtomkring samt härliga skogar att rida i. Det finns även vatten alldeles intill så det kanske blir lite simning med hästar om vädret bara tillåter. Jättespännande, ser verkligen fram emot sommaren.